Για παραγγελίες μέσω του bikelounge.gr, ηλεκτρονικές ή τηλεφωνικές, σας στέλνουμε την παραγγελία σας το πολύ εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι αποστολές των παραγγελιών γίνονται με εταιρεία ταχυμεταφοράς (courier).

Χρεώσεις

Οι χρεώσεις θα εμφανίζονται στο σύνολο των αγορών σας αφού εισάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα.

Για Αγορές άνω των 80€ και εφόσον τα προϊόντα που αγοράσατε δεν ανήκουν στην κατηγορία “Ποδήλατα”, τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από εμάς.

Ποδήλατα

Τα ποδήλατα παραλαμβάνονται από τον πελάτη στο σημείο παραλαβής που θα οριστεί μετά από συννενόηση (μόνο εντός Αττικής). Το ποδήλατο θα είναι πλήρως συναρμολογημένο και ρυθμισμένο και δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση

Ακύρωση Παραγγελίας

Το bikelounge.gr διαθέτει μηχανισμό για την ακύρωση μιας παραγγελίας που έχει ήδη καταχωρηθεί. Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας (ολικά ή μερικά) θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@bikelounge, ή θα καλέσετε στο 210 6108766. Η δυνατότητα αυτή σας παρέχεται μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.

Επιστροφές Προϊόντων

 

Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 15 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εφόσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

 

Σε περίπτωση πρόκλησης ζημιάς κατά την μεταφορά ή κατά την τοποθέτηση/συναρμολόγηση από μέρους σας, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: info@bikelounge.gr